Ege Postası
Geri

Şengül: “Kocaoğlu'nun ithamları bir belediye başkanına yakışmıyor“

AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'le Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu arasındaki söz düellosu kızışıyor. Kocaoğlu'nun kendisi hakkındaki eleştirilerine çok sert cevap veren Şengül "Yaptığı itamlar bir büyükşehir belediye başkanına yakışmıyor. Söyledikleri tutarsız ve ucu açık söylemler. Bu tam Aziz Kocaoğlu'nun tarzı. Kafa karıştırmaya, hedef saptırmaya kalkışmasın. Çıksın, ne biliyorsa adam gibi, mertçe kamuoyuna anlatsın"dedi.
Şengül: “Kocaoğlu'nun ithamları bir belediye başkanına yakışmıyor“
Haberler / Yerel Politika
17 Şubat 2013 Pazar 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun kendisi hakkında yaptığı eleştirilere cevap vererek, "Yaptığı itamlar bir büyükşehir belediye başkanına yakışmıyor. Söyledikleri tutarsız ve  ucu açık söylemler. Bu tam Aziz Kocaoğlu'nun tarzı. Kafa karıştırmaya, hedef saptırmaya kalkışmasın. Çıksın, ne biliyorsa adam gibi, mertçe kamuoyuna anlatsın"dedi.

''AZİZ
 KOCAOĞLU:VERİN BİZ YAPALIM'' HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Şengül, " Güya kendisi benim ne uzmanı olduğumu iyi biliyormuş. Evet, 
ben Aziz Kocaoğlu uzmanıyım. Onun halkın önünde görünmeyen gerçek
yüzünü, kaçak güreşmesini, manevralarını çok iyi biliyorum. O yüzden çok rahatsız. Sayın Aziz Kocaoğlu İzmir'in başına gelen en büyük talihsizliktir"şeklinde konuştu.
Şengül şu açıklamalarda bulundu: "Ben açık açık her şeyi söylüyorum Kocaoğlu beceriksiz, İzmir'i yönetmekten aciz, bu kentin vizyonuna yakışmayan bir belediye başkanı diyorum. Tüm söylemlerim gayet nettir. Kendisini açık konuşmaya davet ediyorum.İzmirliler artık Aziz Kocaoğlu'nun gerçek yüzünü görmeye başladı. Büyükşehir'in hizmet konusunda fakir olduğunu, beceriksiz olduğunu, bu yüzden belediyenin bütçesinin boş yerlere harcandığını, ekip çalışması yapılmadığını herkes görmeye başladı. Sayın Aziz Kocaoğlu'nun asıl rahatsızlığı bundan. Artık devir değişti. Sayın
Kocaoğlu'na doğru esen rüzgar son iki yıldır tersine döndü. Hiçbir zaman net bir duruş ortaya koyamıyor. Bazen beceriksizliğini örtmek için mağdur, bazense bitiremediği projeyi devretme erdemini gösteremeyecek kadar mağrur. Ne zaman stad konusu gündeme gelirse 'yapamazlarsa ben yapayım' diye ortaya çıkıyor. Yıllardır elinden tutan mı var, neden yapmıyorsu? Biz Örnekköyde stad yapılmasına karşı değiliz. Biz Örnekköy'de gerçekleri görüyoruz. Bir şehir plancısı olarak söylüyorum, dere yatağına stad olmaz. Olursa bile  stadı 2-3 katına mal edersiniz. Milli servete yazık değil m? Her şeyi plansız programsız yaptığınız burada da ortada çıktı. Planlamadan stadyumu yeri belirliyorsunuz sonra  bir çok sorunlar çıkıyor. Örnekköy'e sadece maç zamanları kullanılabilecek bir stadyum  yapmak istiyorlar. Biz ise başka bir yere, sadece maç zamanları değil her zaman yaşayan bir spor kompleksi yapalım diyoruz. Yıllardır stadlar yapıldı. Sadece maçlardan maçlara yararlandı. Buralara harcanan paralara yazık
diyoruz. Büyük düşünün. Yıllardır sürdürdüğünüz anlayışlardan, dar kalıpçı zihniyetten kurtulun diyoruz."

KOCAOĞLU NE DEMİŞTİ'
AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül'ün stat konusunda yaptığı "Örnekköy Stadı maliyetli olur. Ayrıca dere yatağında, hem de mezarlık manzarası var" çıkışına göndermeler yapan Kocaoğlu, "İzmirli bir milletvekilimiz ne uzmanı olduğunu ben biliyorum İzmirli de biliyor. Diyor ki Örnekköy'e sadece stat yapılır başka bir şey yapılamaz" demiş. Bizim ihtiyacımız zaten bu.... İlla başka şey yapılarak mı stat yapılması gerek. Yapalım o stadı, gençler gitsin. Konaklama tesislerini zaten hemen yakınında Karşıyaka belediye başkanımız yapıyor. Orada yapılanlara, tesislere de biz katkıda bulunacağız.
Yamanlar'da, yukarıda konakladıktan sonra, iki kilometre aşağıda kamp yaparlar. Tutmayın elimizi... Verin yapalım. Bir daha bunu söylemeyeceğim. Bu son" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası