Ege Postası
Geri

Sertavul Yaylası'nda 500 ton kapasiteli su deposu yapılıyor

Mersin'in Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, 500 tonluk Han Boğazı İçme Suyu Deposu ile birlikte Sertavul Yaylası'ndaki 17. su deposu hizmetini vermiş olacaklarını söyledi.    Mut'a 35 kilometre uzaklıkta ve Karaman yolu...
Sertavul Yaylası'nda 500 ton kapasiteli su deposu yapılıyor
Haberler / Güncel
25 Haziran 2013 Salı 15:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'in Mut Belediye Başkanı Murat Orhan, 500 tonluk Han Boğazı İçme Suyu Deposu ile birlikte Sertavul Yaylası'ndaki 17. su deposu hizmetini vermiş olacaklarını söyledi.

    Mut'a 35 kilometre uzaklıkta ve Karaman yolu üzerinde bulunan Sertavul Yaylası yaz aylarında yaklaşık 15 bin nüfusa ulaşıyor.

    Başkan Murat Orhan, “İlçemizin yaz mevsiminde nüfusun büyük çoğunluğu Sertavul Yaylası'na çıkıyor. Belediye olarak Sertavul Yaylası'nda her sene özverili çalışmalar yapıyoruz. En temel ihtiyaçlardan tutun, sosyal hizmetlere kadar yayla sakinlerine hizmet vermeye çalışıyoruz. Sertavul Yaylası'nda bu yıl 500 hanenin su sorununu çözülecek. 500 tonluk yeni bir içme suyu deposu yapıyoruz. Son yaptığımız Han Boğazı deposu ile birlikte, 2009 yılından bugüne kadar, Sertavul’da onuncu depoyu yapmış oluyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası