Ege Postası
Geri

Sevgi Molva yola çıktı

İzmir 2. bölge milletvekili aday adayı Mimar Sevgi Molva, dosyasını CHP Genel Merkezi'ne teslim etti. Sevgi Molva dosyasını teslim etti
Sevgi Molva yola çıktı
Haberler / Yerel Politika
23 Şubat 2015 Pazartesi 17:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Ocak Ayı sonlarında milletvekili aday adaylığını açıklayan Mimar Sevgi Molva, başvuru dosyasını CHP Genel Merkezi'ne verdi. Kenti mimarca koruyarak geliştirmek ve kentsel dönüşümün sağlıklı uygulanması konusunda projeler oluşturan Molva, Izmir'in eğer engellenmezse Avrupa'nın dagözbebeği olmaya aday olduğunu söyledi. 
 
Yıllardır CHP'de siyaset yapan, Karşıyaka Belediye meclis üyeliğinin ardından CHP İzmir İl Yönetimi bünyesinde de Bilim ve Kültür Platformu'nda görev alan Sevgi Molva, aday adaylı ğı Ocak sonlarında kararını Karşıyaka İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıyla açıkladı. Molva'ya, İlçe Başkanı Mustafa Özuslu ile çok sayıda kadın da destek verdi.
 
Mimar Sevgi Molva, hükümetin politikaları nedeniyle Türkiye'nin ekonomik ve sosyal alanlarda zor bir dönemden geçtiğini, kadına yönelik şiddetin artığını, kadın-erkek eşitliğininin de geriye götürülmeye çalışıldığını belirterek, ülke ve kent sorunlarına çözüm üretmek için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi. Başvuru dosyasını Genel Merkez'e teslim eden Molva, kenti mimarca koruyarak geliştirmek ve kentsel dönüşümün sağlıklı uygulanması konusunda projeler oluşturduğunu vurgularken, "İzmir eger engellenmezse Avrupa'nın gözbebeği olmaya aday" dedi. Molva, “Mimarca, kadınca, çalışkanca elimden geleni yapacağım. İzmir’in sesini Meclis’te çok güzel şekilde duyururuz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası