Ege Postası
Geri

Seyir Terası'nda bekçi vatandaş gerginliği

Karşıyaka Bostanlı’daki Günbatımı Seyir Terasları’nda bekçilerle vatandaşlar arasında yaşanan gerginlik cep telefonu kameralarına yansıdı. Seyir Terası'nda bekçi-vatandaş gerginliği
Seyir Terası'nda bekçi vatandaş gerginliği
Haberler / Güncel
14 Temmuz 2019 Pazar 11:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Karşıyaka'da, 20 yaşındaki O.G., kimliğini göstermek istemediği gerekçesiyle üç bekçi tarafından gözaltına alındı. Olay anında orada bulunan bir kişinin, "Polis çağıralım mı'" demesi üzerine, bekçilerden birinin sert bir şekilde "Gerek yok, polisiz kardeşim, hayırdır, neden arıyorsun polisi" dediği anların görüntüsü sosyal medyada paylaşıldı. Karakola götürülen ve suç kaydı bulunmayan O.G., daha sonra serbest bırakıldı.

Seyir terası üzerindeki köprüde bir şahısı gözaltına almaya çalışan bekçilerle orada bulunan vatandaşların ‘Memur bey polis çağıralım mı'’ sorusu gerginlik yarattı. Bu soru bekçileri sinirlendirdi. Bekçinin ‘Biz polisiz’ demesi üzerine vatandaşlar bu kez gözaltının nedenini sordu. Bekçi, ‘Direnmeyecek alacağız’ diyerek yanıt verdi.

Kameradaki görüntülerde gözaltına direnen şahsın Milli judocu olduğunu söyleyerek ‘Ben size ne yaptım'’ dediği duyulurken, bekçilerden birisi ‘Artistlik yapmayacaksın’ dediği duyuluyor. Vatandaşların da ‘Sen nasıl memursun, çocuk ne yaptı’ tepkileri de gözlerden kaçmadı.

O anlar ‘İzmir’de Çevirme Radar’ isimli sosyal medya hebasında video olarak yayımlandı. Kimi sosyal medya kullanıcıları, bekçilere tepki gösterdi. Karakola götürülen O.G., suç kaydının olmaması nedeniyle, herhangi bir işlem uygulanmaksızın serbest bırakıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası