Ege Postası
Geri

‘Sezen hapse girmedi ama ben girdim’

Sezen Aksu’nun Deniz Seki’ye yolladığı mektubu değerlendiren Ersoy, daha önce hapse girdiğini hatırlatarak ‘Sezen benim kadar durumu bilmez’ dedi
‘Sezen hapse girmedi ama ben girdim’
Haberler / Magazin
24 Kasım 2014 Pazartesi 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk sanat müziğinin ‘Diva’sı Bülent Ersoy önceki akşam Şişli’deki Günay Restaurant’ta sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ersoy, Sezen Aksu’nun Deniz Seki’ye yolladığı mektup hakkında görüşlerini paylaştı.

‘Yapmayacaktı...’
Seki’nin uyuşturucu kullanmasının kendisini hayal kırıklığına uğrattığını söyleyen Ersoy, “Sezen benim çok can arkadaşımdır. Sezen insan sever. Bu olayı desteklediği için değil, Deniz’e orada ‘dirayetini muhafaza et’ ve ‘üretmeye çalış’ demek için mektubu gönderdi. Ama Deniz’e iyi ettin dememiştir. Ki bende aynı şeyi söylüyorum. Sezen Aksu hapse girmedi ama ben hapse girdim. Onun için Sezen benim kadar durumu bilmez. Ben Deniz kız olduğu için üzüldüm. Orayı kaldırabilmek zor” dedi.
Seki’nin çok iyi niyetli ve temiz bir kız olduğunu ifade eden Ersoy, “Dikkat edin bunu sadece o yapmadı. Diğer yapanlar ortalarda arsız arsız film çekiyorlar. Niye Deniz girdi de diğerleri ortalarda, anlamış değilim. Yapmayacaktı, yapmasaydı. Ne gerek vardı'”dedi. (Milliyet)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası