Ege Postası
Geri

Sezer’e teşekkür plaketi

Seçim çalışmalarına hızla devam eden Hüseyin Sezer, Beyşehir Şamlar Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından verdiği hizmetlerden dolayı plaketle ödüllendirildi.
Sezer’e teşekkür plaketi
Haberler / Seçim
25 Mart 2015 Çarşamba 10:24
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Seçim çalışmalarına hızla devam eden Hüseyin Sezer, Beyşehir Şamlar Köyü Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından verdiği hizmetlerden dolayı plaketle ödüllendirildi. Halk tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Sezer, çalışmalarına hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi. Seçim bölgelerini mahalle mahalle dolaşan Sezer, partililere güveninin tam olduğunu var olan sorunların aşılmasına yönelik özverili bir çalışma süreci içinde olduğunu belirtti. Büyük kalabalık, bu sevdalı yürüyüşte   ondan her zaman umutlu olduklarını, bu onurlu kişiliğin meclise büyük adımlarla ilerlemesi gerektiğini coşkuyla belirtti. Ankara’ya uzanan bu yolculuğun halk tarafından coşkuyla karşılanması herkese büyük bir güven verdi.  Sezer, kitlelerin sevgisi ve onların desteği ile aşılamayacak hiçbir sorunun olmayacağını, güzel yarınların yakın olduğunu büyük bir inançla kitlelere anlattı. Vatandaşların 7 Haziran’da sandık başına gidip ülkenin kötü gidişatını değiştirmeleri gerektiğini ifade etti.

   Hüseyin Sezer’e Pınarbaşı’nda gösterilen sevgi seli de görülmeye değerdi. Gençlerin yoğun ilgisinin gözlendiği ziyarette dinamik bir adayın varlığı tüm yurda örnek olacak nitelikteydi. Kadınlarımızın son zamanlarda yaşadıkları sorunlar üzerine dikkatle eğileceğini belirten Sezer; onların hassas duygularıyla beraber ülkemizin tümüne yayılan bir eşitlikçi anlayışın önderi olacağını üstüne basarak belirtti. Yarınların inşasında kadınlarımızın rolüne de değinen Hüseyin Sezer, gökkuşağının tüm renklerinin ülke topraklarında el ele yükseleceğini alkışlar eşliğinde dile getirdi. Sezer, gençler için kölelik kapılarının tamamen kapanıp ak günün kara günden öcünü aldığı günün bugün olduğunu belirterek tezahüratlarla beraber uğurlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası