Ege Postası
Geri

Sibel Can Bursa’da gönülleri fethetti

‘52. Uluslararası Bursa Festivali’nin konuğu olan ünlü sanatçı Sibel Can, hayranlarıyla birlikte seslendirdiği en güzel şarkılarıyla gönülleri bir kez daha fethetti. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı...
Sibel Can Bursa’da gönülleri fethetti
Haberler / Kültür - Sanat
22 Haziran 2013 Cumartesi 10:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
‘52. Uluslararası Bursa Festivali’nin konuğu olan ünlü sanatçı Sibel Can, hayranlarıyla birlikte seslendirdiği en güzel şarkılarıyla gönülleri bir kez daha fethetti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Kültür Sanat ve Turizm Vakfı (BKSTV) koordinasyonuyla gerçekleştirilen ‘52. Uluslararası Bursa Festivali’, sevilen sanatçı Sibel Can’ı hayranlarıyla bir araya getirdi.

Beş yıl aradan sonra yeniden Bursa’da konser vermenin kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Can, en güzel şarkılarını Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nu dolduran sevenleriyle birlikte seslendirdi.

Pozitif enerjisiyle hayranlarını eğlenceye doyuran sanatçı, Bursa için özel olarak hazırladığı repertuarıyla dinleyicilerini tadına doyulmaz bir müzik yolculuğuna çıkardı. Can, yaklaşık 2 saat süren konserinde ‘Kader’, ‘Çakmak Çakmak’, ‘Kader Bağladı Bizi’, ‘Hançer’ ve ‘Çantada Keklik’ gibi şarkılarının yanı sıra usta sanatçı Zeki Müren’in de şarkılarını seslendirdi. Bursa’da hayranlarının sevgi seliyle karşılaşan Can, muhteşem konserin sonunda alkışlarla ödüllendirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası