Ege Postası
Geri

“Şiirim dili Rumeli” Selçuk Efes Kent Belleği’nde

Selçuk Efes Kent Belleği bir kültürel ve sanatsal etkinliğe daha ev sahipliği yapıyor. Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği bu akşam saat 20.00’de Selçuk Belediyesi katkılarıyla “Şiirimin Dili Rumeli” adlı bir etkinlik düzenliyor. Dinletiye konuk şair, araştırmacı yazar Mustafa Serbest de katılacak. Serbest’in yanı sıra Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyeleri, dernek üyeleri, gençler ve çocuklar da şiir okuyacak.
“Şiirim dili Rumeli”  Selçuk Efes Kent Belleği’nde
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Şubat 2016 Cuma 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bu akşam saat 20:00’de düzenlenecek “Şiirimin Dili Rumeli” adlı etkinlik hakkında konuşan Selçuk Efes Rumeli Göçmenleri Dayanışma Derneği Başkanı Ali Akyüz; “Dernek olarak kurulduğu günden bu yana balkan kültürünün göçmen aileler arasında yaşatmak, bu kültürü gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla pek çok faaliyet düzenlemektedir. Tüm bunların yanı sıra kültür ve sanat etkinlikleri de bizim için ayrıca önemli. Bu amaçla Selçuk Belediyesi ve Selçuk Efes Kent Belleği işbirliği ile gerçekleştirecek olduğumuz “Şiirimin Dili Rumeli” etkinliğine tüm Selçuklular’ı bekliyoruz” dedi. 


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası