Ege Postası
Geri

Silah kaçakçılığı baskınında bulunan genç kız ailesine teslim edildi

İzmir'in Ödemiş ilçesinde 5 ay önce kaybolan ve ailesi tarafından kayıp ihbarı yapılan 17 yaşındaki kız, polis tarafından yapılan kaçakçılık operasyonunda bulundu. Pedagog eşliğinde ifadesi alınan genç kız ailesine teslim edilirken, saklandığı iş yerinde bulunan 2 şüpheli tutuklandı.
Silah kaçakçılığı baskınında bulunan genç kız ailesine teslim edildi
Haberler / Güncel
25 Şubat 2021 Perşembe 23:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Ödemiş ilçesinde kurusıkı silahların dönüştürüldüğü kaçak silah imalathanesine düzenlenen operasyonda bulunan, 5 aydır kayıp olarak arandığı belirlenen 17 yaşındaki C.A, ailesine teslim edildi. 

Ödemiş Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ihbar üzerine, Umurbey Mahallesi Sanayi Sitesi'nde bulunan kaporta atölyesine operasyon düzenledi. 

Kepenkleri kapalı olan tamirhanenin üst katında yapılan aramada 5 aydır kayıp olarak aranan C.A. bulundu. Sağlık kontrolünden ardından pedagog eşliğinde ifadesi alınan C.A, ailesine teslim edildi. Daha önce de kaçtığı belirlenen C.A'nın ifadesinde yine kendi isteğiyle evden kaçtığını söylediği öğrenildi.

Atölyede kurusıkı tabanca dönüştürmeye yarayan aparatlar, namlusu açılmış kurusıkı tabanca ile fişekler ele geçirildi. Atölyedeki V.S. ve B.A. gözaltına alındı. 

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.(AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası