Ege Postası
Geri

Silahını temizlerken öldü

İzmir'in Bornova İlçesi'nde 63 yaşındaki İsmail Durmaz, iddiaya göre tabancasını temizlediği sırada ateş alan silahtan çıkan kurşunla öldü.
Silahını temizlerken öldü
Haberler / 3. Sayfa
31 Mayıs 2014 Cumartesi 10:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Olay, dün saat 23.30 sıralarında, Pınarbaşı semti 7056 sokakta meydana geldi. Bir çocuk babası ve 15 yıldır hayvancılık işiyle uğraşan İsmail Durmaz, arkadaşı M.K.'nin evinde oturduğu sırada tabancasını temizlemeye başladı. M.K., yemek hazırlamak için mutfağa girdi. Bir süre geçtikten sonra odadan duyduğu silah sesi üzerine Durmaz'ın yanına gitti. Durmaz'ı kanlar içinde gören M.K., durumu sağlık ekiplerine ve polise bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, yaptığı incelemede Durmaz'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri, Durmaz'ın silahı yanlışlıkla ateşlediği ihtimalinin üzerinde durulduğunu bildirdi. Durmaz'ın kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cesedi otopsi yapılmak üzere İzmir Adil Tıp Morgu'na kaldırıldı.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası