Ege Postası
Geri

Silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı

İzmir'in Buca İlçesi'nde çıkan olayda Mamur A., tabancayla ateş açarak 1 kişiyi öldürdü, 2 kişiyi yaraladı.  Üç kişiyi vurdu, kaçtı
Silahlı kavga: 1 ölü 2 yaralı
Haberler / 3. Sayfa
1 Haziran 2016 Çarşamba 08:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Buca İlçesi'nde, Mamur A., sokak ortasında tartıştığı üç kişiye kurşun yağdırdı, Muhittin Tekin'i öldürdü. Mamur A.'nın, motosiklet kullandığı sırada kendilerini uyaran kişilerle önce tartıştığı, ardından tabancayla ateş ettiği ortaya çıktı. Bu arada, olayın hemen sonrası, vatandaşların çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. 

Olay, dün akşam saatlerinde Seyhan Mahallesi 611 Sokak'ta meydana geldi. Bir yakınıyla birlikte motosiklette bulunan Mamur A., kendilerini dikkatli kullanmaları yönünde uyaran kişilerle tartışmaya başladı. Mamur A., tartışma sırasında tabancasını ateşleyip Muhittin Tekin, Abdülkadir Tekin ve Aşkın Çalık'ı vurdu.  

Çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık ekibinin ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırdığı yaralılardan Muhittin Tekin öldü, Abdülkadir Tekin ve Aşkın Çalık'ın tedavisi ise sürüyor. Polis, silahla saldırıdan sonra motosikletle kaçan Mamur A.'nın yakalanması için çalışma başlattı. 

OLAY SONRASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI
Olaydan sonra kaçan katil zanlısı M.A.'yı yakalamak için polisin çalışmalarının sürdüğü belirtildi. Bu arada, cinayetin hemen ardından vatandaşların cep telefonuna kaydettiği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, olay sonrasındaki kargaşa, koşuşturma ve yaralılara müdahale girişimleri yer aldı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası