Ege Postası
Geri

Şili'nin 'Bay No'su İzmir'e geliyor

CHP gençlik kollarının davetlisi olarak Türkiye'ye gelen ve Şili’de Augusto Pinochet’nin yenildiği referandumda ‘hayır’ kampanyasını yürüten Eugenio Garcia Ferrada, yarın İzmir'de partililerle söyleşecek.
Şili'nin 'Bay No'su İzmir'e geliyor
Haberler / Yerel Politika
22 Şubat 2017 Çarşamba 16:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şili'de Pinochet devrini sona erdiren referandum sürecinde yürütülen 'Hayır' kampanyasının mimarı Eugenio Garcia Ferrada, CHP Gençlik Kolları'nın davetiyle Türkiye'ye geldi.

Reklamcı Garcia'nın, 1 hafta süreyle 'Hayır' kampanyasına eşlik edecek. CHP'nin Şili'deki 'No' kampanyasını örnek alan ve halka pozitif mesajlar veren bir kampanyaya hazırlandığı geçtiğimiz hafta medyada yer almıştı. CHP Gençlik Kolları, 6 bin 500 TL tutan uçak parasını vererek, Garcia'yı Türkiye'ye davet etti. Pazar günü İstanbul'da basın mensupları ile toplantı yapahn Garcia, pazartesi ve salı küçük gruplarla temaslarda bulundu. Çarşamba günü CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü ve Ankara Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde 'hayır platformu' ile buluştu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni ziyaret etti. Garcia, yarın İzmir'de CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret edecek, saat 19.00'da İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde Emek ve Demokrasi Güçleri ile buluşacak. Cuma günü İstanbul'a dönecek, Kadıköy'de üniversite öğrencileri ile sohbet edecek, cumartesi günü de Şili'ye dönmeden basın toplantısı düzenleyerek Türkiye'deki gözlemlerini aktaracak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası