Ege Postası
Geri

Silifke’de 1 Mayıs coşkusu raftingle yaşandı

Mersin'in Silifke ilçesinde 1 Mayıs coşkusu raftingle kutladı. Göksu Irmağı boyunca belediye işçilerinin ve gazetecilerin yer aldığı raftingde Türk bayrakları ve Yaşasın 1 Mayıs pankartları açıldı.Taşucu Belediye Başkanlığı tarafından...
Silifke’de 1 Mayıs coşkusu raftingle yaşandı
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 15:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin'in Silifke ilçesinde 1 Mayıs coşkusu raftingle kutladı. Göksu Irmağı boyunca belediye işçilerinin ve gazetecilerin yer aldığı raftingde Türk bayrakları ve Yaşasın 1 Mayıs pankartları açıldı.

Taşucu Belediye Başkanlığı tarafından organize edilen ve sponsorluğunu Yel Taşımacılık'ın yaptığı rafting etkinliği; Taşucu Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş'ın “Ne mutlu Türküm diyene” sloganıyla start aldı. Belediye Başkanı Yaşar Açıkbaş, belediye işçileri, üniversite öğrenicileri ve basın mensuplarının da aralarından bulunduğu rafting grubu Sayagzı Barajı ağzında başladıkları raftingi Göksu Irmağı boyunca devam ettirdi.
Silifke Taşköprü'nün altından geçen raftingciler, “Yaşasın 1 Mayıs' pankartını ve Türk bayrağı açarak işçi bayramını bu şekilde kutladı. Vatandaşlarda meraklı gözlerle raftingçileri alkış yağmuruna tuttu.

Taşucu Belediye Başkanı Açıkbaş, 1 Mayıs İşçi Bayramını rafting yaparak kutlamak istedikleri için böylesine bir organizasyon düzenlediklerini, bizzat kendisinde katılarak hem rafting coşkusunu yaşamak hem de 1 mayıs işçi bayramını kutlamak istediğini söyledi. Belediye işçileriyle birlikte ve basın mensupları ile öğrencilerinde kendilerine eşlik etmelerinden oldukça mutlu olduklarını dile getiren Başkan, “Biz Bayramı böyle kutlarız" dedi.

Öte yandan 1 Mayıs İşçi Bayramı Silifke'de anıt önünde kutlandı. 1 Mayıs coşkusu için bir araya gelen vatandaşlar, halaylar çekip oyunlar oynadı. Silifke Stadyumu'dan başlayan 1 Mayıs kutlamasında dev Türk bayrağı açıldı. Cadde üzerinden gelen kalabalığa halkta balkonlarından bakarak ve alkış tutarak eşlik etti. Devamında yürüyüşün noktalandığı Atatürk anıtına çelenk sunuldu ve 1 Mayıs kutlaması sıcağa rağmen coşkulu bir şekilde devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası