Ege Postası
Geri

Silivri Cezaevi'ne giden yollar kapatıldı

Ergenekon davası'nda karar duruşması öncesi alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde Silivri Cezaevi'ne giden bütün yollarda kontrol noktaları oluşturdu. D-100 ve TEM Otoyolu'ndan cezaevine ayrılan yollardan trafik akışına izin verilmiyor....
Silivri Cezaevi'ne giden yollar kapatıldı
Haberler / Güncel
5 Ağustos 2013 Pazartesi 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ergenekon davası'nda karar duruşması öncesi alınan güvenlik önlemleri çerçevesinde Silivri Cezaevi'ne giden bütün yollarda kontrol noktaları oluşturdu.

D-100 ve TEM Otoyolu'ndan cezaevine ayrılan yollardan trafik akışına izin verilmiyor. Dava için otobüslerle gelenler de kontrol noktalarından geri çevriliyor. TEM Kınalı Sapağı'nda oluşturulan polis noktasından araçların geçişine izin verilmiyor. Sürcüler alternatif yollara yönlendiriliyor.

Duruşma için gelenleri taşıyan otobüsler de aynı şekilde geri çevrildi. Polisle bir süre tartışan gruptakiler yeniden otobüslere binerek polis noktasından geri döndü. Kınalı ayrımında şu ana kadar kayda değer bir yoğunluk yaşanmadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası