Ege Postası
Geri

Silopi HÜDA-Par binasına molotof bombalı saldırı

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Hür Dava Partisi (HÜDA - Par) binasına yüzleri maskeli grup molotof bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, parti kapısında maddi hasar oluştu. Silopi Yeşiltepe Mahallesi'nde...
Silopi HÜDA-Par binasına molotof bombalı saldırı
Haberler / Güncel
19 Eylül 2013 Perşembe 12:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Şırnak’ın Silopi ilçesinde Hür Dava Partisi (HÜDA - Par) binasına yüzleri maskeli grup molotof bombalı saldırı düzenledi. Saldırıda şans eseri ölen yada yaralanan olmazken, parti kapısında maddi hasar oluştu.

Silopi Yeşiltepe Mahallesi'nde bulunan Hür Dava Partisi (HÜDA-PAR) Silopi ilçe binasına gece geç saatlerde yüzleri maskeli bir grup tarafından molotof bombalı saldırı düzenlendi. Yapılan saldırının ardından alev alan HÜDA-Par ilçe binasına itfaiye ekipleri müdahale etti. Çevre esnafların dükkanlarının da zarar gördüğü saldırı sonrası polisler olay ile ilgili soruşturma başlattı.

HÜDA-Par İlçe Başkanı Musa Atılla, yapılan saldırıyı kınadı. Başkan Atılla, “Parti Binamız bu gece halkın huzurunu bozan provokatörler tarafından molotof kokteyli ve ses bombalı saldırıya uğradı. Amacı sadece halka iyi bir şekilde hizmet eden partimize yapılan bu saldırıyı şiddetle kınıyoruz. Parti olarak halkımızın hizmetinden başka bir gayemizin olmadığı herkesçe bilinmektedir. Birkaç çapulcu yaptıkları bu eylemler ile amaçlarına ulaşamayacaklardır. Halka hiçbir faydası olmayan bu karanlık zihniyetleri lanetliyoruz.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası