Ege Postası
Geri

Sınıflarda kurulan sofralarda hep birlikte oruç açtılar

Aydın'ın Efeler ilçesinde bulunan Kadıköy Mahallesi Ortaokulu'nda 'Maarifin Kalbinde İftar Etkinliği' programı düzenlendi. Öğretmen, öğrenci ve velilerin katıldığı programda sınıflarda kurulan sofralarda hep birlikte oruç açıldı.
Sınıflarda kurulan sofralarda hep birlikte oruç açtılar
Haberler / Ege
5 Mart 2026 Perşembe 09:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Okullarda ramazan etkinlikleri sürerken Kadıköy Mahallesi'ndeki ortaokulda gerçekleştirilen iftar programı yoğun katılımla yapıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve veliler aynı sofrada buluştu. Dua edilmesinin ardından ezanın okunmasıyla oruçlar açıldı. İftara katılan öğrencilerden Yasin Pehlivan, “Çok mantıklı ve çok güzel bir şey. Her ramazan ayında yapılmasını istiyoruz" dedi.

Öğrencilerden Eva Özer de "Okulun iftar yemeğine davetli olduk. Biz de gelelim dedik. İnşallah güzel geçer" diye konuştu. Bir diğer öğrenci Hira Nur Gözey, "Allah bütün oruçlarımızı kabul etsin" dedi.

İftar programına yemek katkısında bulunan Operatör Doktor Muhammet Çağrı Coşkun, “Ramazan paylaştıkça çoğalır diyerek ramazan ayında Kadıköy Ortaokulu'nda öğrencilere, velilere ve öğretmenlere güzel bir iftar düzenledik. Bugün güzel bir hayır yaptık" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2026 Ege Postası