Ege Postası
Geri

Sinop'ta trafik kazasi: 2 ölü, 16 yaralı

Sinop'ta bir servis otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü 16 kişi de yaralandı. Kaza, sabah saat 07:25 sıralarında Sinop Samsun Karayolu'nun Korucuk köyü mevkiinde meydana geldi. Sinop kent merkezi...
Sinop'ta trafik kazasi: 2 ölü, 16 yaralı
Haberler / Genel
6 Haziran 2013 Perşembe 12:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sinop'ta bir servis otobüsüyle otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2 kişi öldü 16 kişi de yaralandı.

Kaza, sabah saat 07:25 sıralarında Sinop Samsun Karayolu'nun Korucuk köyü mevkiinde meydana geldi. Sinop kent merkezi istikametinden Sinop Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tekstil fabrikasına işçi taşıyan E T. yönetimindeki 57 S 0084 plakalı midibüs ile Sinop istikametine seyir halinde olan Ramazan Bayrak (37) yönetiminde ki 57 AH 494 plakalı otomobil kafa kafaya çarpıştı. Feci kazada otomobilde bulunan sürücünün babası Selamettin Bayrak (61) ile Salih Bayrak (68) olay yerinde hayatını kaybederken, otomobil sürücü Ramazan Bayrak ve Ş.B ile servis minibüsünde bulunan 14 kişi yaralandı.

Araçta sıkışan otomobil sürücüsü Ramazan Bayrak, sıkıştığı şoför mahallinden itfaiye ekipleri tarafından güçlükle çıkartılabildi. Kazada yaralanan tekstil işçileri ayakta tedavi edilirken, otomobil sürücüsü Ramazan Bayrak ile otomobilde bulunan Ş.B.'nin durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası