Ege Postası
Geri

Sivas'ta Roberto Carlos'a coşkulu karşılama

Sivasspor'un yeni Teknik Direktörü Roberto Carlos, imza atmak Sivas'a geldi. Havalanındaki karşılama izdihama dönüştü. Carlos, güçlükle havalanından çıkabildi. Brezilyalı yıldızı coşkuyla karşılayan taraftarlar, Carlos'tan tezahüratlarla...
Sivas'ta Roberto Carlos'a coşkulu karşılama
Haberler / Spor
3 Haziran 2013 Pazartesi 01:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sivasspor'un yeni Teknik Direktörü Roberto Carlos, imza atmak Sivas'a geldi. Havalanındaki karşılama izdihama dönüştü. Carlos, güçlükle havalanından çıkabildi. Brezilyalı yıldızı coşkuyla karşılayan taraftarlar, Carlos'tan tezahüratlarla şampiyonluk istedi.

Sivasspor'un beklediği Brezilyalı yıldız Roberto Carlos, sonunda Sivas'a geldi. Rusya'nın Anzhi takımında sportif Direktörlük yapan Carlos, Sivasspor ile 2 yıllığına prensipte anlaşmıştı. Carlos'u karşılamak üzere 5 otobüs ve araçlarıyla taraftarlarda havaalanına geldi.

THY'ye ait uçakla 22.00 sıralarında Nuri Demirağ Havaalanı'na inen Roberto Carlos, burada çiçeklerle karşılandı. Karşılamada tarafarlar coşku ile Roberto Carlos'a tezahüratta bulundu. Carlos'a Sivasspor Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Sportif direktör Murat Erdoğan da eşlik etti. Havaalanı kapısında gören taraftarlar ünlü yıldızı görebilmek için birbiriyle yarıştı. Roberto Carlos taraftarlar arasından zorla ilerleyebildi. Bazı taraftarların izdiham nedeniyle yere düştüğü ve ezilme tehlikesi geçirdiği görüldü.

Havaalanından çıkan Carlos, güçlükle ilerleyerek araca bindi. Taraftarlar, tezahüratlarla Roberto Carlos'tan şampiyonluk istedi. Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Roberto Carlos, daha sonra kulüp tesislerine geçti.

TARAFTARLAR YOLU KAPATTI

İstasyon Caddesi'nde Carlos'un kalacağı otel önünde bekleyen taraftarlar yolu trafiğe kapattı. Araçları sallayan taraftarlar, coşkuyla Robeto Carlos'un gelişini kutladı. Bir ara taraftarlar yoldan geçen Belediye otobüsünü de durdurdu, otobüsü beşik gibi sallayan taraftarlar, daha sonra olaysız dağıldı. Brezilyalı yıldız için bugün saat 13.00'te 4 Eylül Stadı'nda imza töreni düzenlenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası