Ege Postası
Geri

Sizin için fazla olan, başkası için ihtiyaç olabilir

Ödemiş Belediyesi bünyesinde hizmet veren Gönüllü Yaşam Sevinci birimine, kullanmadığınız eşyalarınızla katkı sağlayarak birçok ihtiyaç sahibine destek olabilirsiniz.
Sizin için fazla olan, başkası için ihtiyaç olabilir
Haberler / Yerel Yönetimler
20 Ocak 2016 Çarşamba 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ödemiş Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi, kurulduğu günden bu yana birçok ihtiyaç sahibinin giyim, giyecek ya da ev eşyalarının tamamlamasına yardımcı oluyor. Hayırsever vatandaşlarının katkılarıyla hazırlanan giysi, ev eşyası, beyaz eşya, mobilya, oyuncak, araç-gereç gibi malzemeler taleplere göre görevliler tarafından ihtiyaç sahiplerine kısa zamanda ulaştırılıyor.
Son günlerde taleplerin fazla olmasından dolayı Gönüllü Yaşam Sevinci Birimi’ndeki malzemelerin büyük bir kısmı tükenmiştir. Hayırsever vatandaşlarımızın katkılarıyla ihtiyaç sahiplerine kolaylıkla ulaştırılan yardımlarınızı, Ödemiş Belediyesi hizmet birimine ya da size en yakın belediye birimine ulaştırmanız yeterli olacaktır. Yardımlarınızı kendiniz ulaştıramadığınız durumlarda 0 232 544 20 30 numaralı telefondan yetkilere bildirerek, eşyalarınızın evinizden alınması sağlanmaktadır.

Unutmayın, sizin için fazla olan, başkası için ihtiyaç olabilir.




Başkan Mahmut Badem, sanayi esnafının taleplerini dinledi
Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, sanayi esnafının büyük bir kısmının bağlı olduğu Madeni İşler Odası Başkanı ve yönetim kurulu üyelerini kabul etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen görüşmede Ödemiş Madeni İşler ve Demirciler Odası Başkanı Erol Nokta ve yönetim kurulu üyeleri yer aldı. Genel olarak sanayi esnafının durumu hakkında bilgiler veren Erol Nokta, esnafın ihtiyaçlarını ve karşılaştıkları sıkıntıları dile getirdi.

Belediye Başkanı Mahmut Badem; “Esnaf odaları ve başkanları kentimiz için önemlidir. Her platformda başkanlarımız ya da esnafımızla birarada olmaya özen gösteriyoruz. Onların ihtiyaçlarını ve taleplerini imkanlarımız çerçevesinde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Bugün Madeni İşler Odamızın üyeleriyle bir değerlendirme yaptık. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası