Ege Postası
Geri

Slaven Bilic: Duran toplarda tehlikeli olabilen bir takım

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tromso'nun duran toplarda etkili bir takım olduğunu söyledi.Slaven Bilic, kulübün sitesinde yer alan açıklamasında, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Tromso eşleşmesini değerlendirdi. Hırvat hoca,...
Slaven Bilic: Duran toplarda tehlikeli olabilen bir takım
Haberler / Spor
9 Ağustos 2013 Cuma 17:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Tromso'nun duran toplarda etkili bir takım olduğunu söyledi.

Slaven Bilic, kulübün sitesinde yer alan açıklamasında, UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki Tromso eşleşmesini değerlendirdi. Hırvat hoca, “Rakip için bu rakip kötüdür diyemezsiniz. Her rakip size belirli bir ölçüde zorluk çıkartabilir. Özellikle eleme turlarında asla böyle bir şey söyleyemezsiniz. Çok iyi takımlar vardır daha düşük seviyedeki takımlara karşı zorluk yaşayabilirsiniz." diye konuştu.

Rakiplerine saygı duyduklarını dile getiren Bilic, "Her rakibe karşı zorluk yaşayabileceğiniz bilerek hareket etmelisiniz. Rakip, Norveç futbolunun karakteristik özelliklerine uygun olarak fiziksel güce dayanan bir takım, iyi organize olabilen ve kontra ataklarda, duran toplarda tehlikeli olabilen bir takım.
Özellikle iç saha maçlarında tehlikeli olabilen bir ekip ama nihayetinde biz de Beşiktaşız. Onlara saygı duymakla birlikte, bizim de büyük bir ismimiz var. Rakibe göre avantajlı gözüküyoruz, rakibe saygı duyarak, ciddiye alarak bu turu geçmek için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca, rakibimiz şu an liginde 18 maç oynamış durumda, 2 ön eleme oynayıp iyi form tutmuş bir haldeler ve sezonları devam ediyor." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası