Ege Postası
Geri

Soğuk kanlı caniye müebbet: 4 kişiyi öldürüp 121 parçaya bölüp dondurucuya koymuştu

İzmir Bayraklı’da bir evde derin dondurucu ve buzdolabında Türkmenistan uyruklu 4 kişinin cesetleri bulunmuştu. Tutuklu sanık hakkında “tasarlayarak canavarca hisle 3 kadına karşı kasten öldürme” suçlarından 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı
Soğuk kanlı caniye müebbet: 4 kişiyi öldürüp 121 parçaya bölüp dondurucuya koymuştu
Haberler / 3. Sayfa
6 Haziran 2024 Perşembe 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir Bayraklı'da bir evde derin dondurucu ve buzdolabına saklanmış, 160 parçaya ayrılmış cesetler bulunmuştu. Katil Saparmurad Hallyev'in ifadesinde 13 Haziran'da Gulkamar Hanymova ve yakınlarını öldürmek amacıyla Bayraklı'daki eve geldiğini, o sırada evde yalnız olan Ruslan Kerimov'u öldürdüğünü, Gulkamar Hanymova ve kızlarının eve gelmesini beklerken kahvaltı hazırladığını anlattığı kaydedildi.

Saparmurad Hallyev cesetleri, çürümemeleri için aldığı dondurucu ve buzdolabına koyduğunu söylemişti.

Eve ilk gelen Gulkamar Hanymova ile önce kahvaltı yaptıklarını, daha sonra onu öldürdüğünü ifade eden Hallyev, Hanymova'nın kızı Laçin Geldiyarova'nın (28) geldiğini, onunla da kahvaltı yaptıklarını, aynı bıçakla bu kişiyi de öldürdüğünü kaydettiği, son olarak eve gelen Leyla Geldiyarova'yı (30) öldürdüğünü söylediği belirtildi.

İDDİANAME KABUL EDİLDİ

Tutuklu sanık hakkında "tasarlayarak canavarca hisle veya eziyet çektirerek 3 kadına karşı kasten öldürme" suçlarından 4 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianame 3. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

İddianamede, sanığın öldürdüğü kişilerin telefonlarını sattığı, memleketine kaçmak için hazırlık yaptığı esnada yakalandığı ve yaptıklarından pişman olmadığı ifade edildi.

 

Korkunç olay, Bayraklı'da yaşanmıştı

Bayraklı ilçesinde 18 Haziran 2023'te bir eve giden polis ekipleri, derin dondurucuda vücut bütünlükleri bozulduğu tespit edilen Türkmenistan uyruklu anne Gulkamar Hanymova, kızları Leyla Geldiyarova ve Laçin Geldiyarova ile Ruslan Kerimov'a ait cesetleri bulmuştu. Gizlendiği Çeşme ilçesinde düzenlenen operasyonla yakalanan şüpheli Saparmurad Hallyev tutuklanmıştı. (YENİ ASIR)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası