Ege Postası
Geri

Sokak basketbolunun Türkiye şampiyonu İzmirli doktor adayı

RED Bull'un 2010 yılından bu yana 'Sokak basketbolunun kralını' belirlemek için düzenlediği Red Bull King Of The Rock'ta izmirli doktor adayı Yunus Berk Targan Türkiye şampiyonu oldu. 'Sokak basketbolunun kralı' belirlendi
Sokak basketbolunun Türkiye şampiyonu İzmirli doktor adayı
Haberler / Spor
5 Eylül 2016 Pazartesi 12:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa, Adana, İstanbul ve İzmir'de yapılan elemelerden sonra King Of The Rock'ın Türkiye finalleri İzmir Container Hall'da gerçekleştirildi. Toplam 32 sokak basketbolcusunun katıldığı organizasyonun final maçında Ege Dülgar'ı 12-6 yenen Yunus Berk Targan, şampiyonluğunu ilan etti. Dünya şampiyonu Kıvanç Dinler de Targan'la birlikte Red Bull King Of The Rock Dünya Finalleri'ne direkt katılacak.

Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Yunus Berk, finallere katılmak için staj nöbetini ve kuzeninin düğününü kaçırdığını söyleyerek, "Sabah, stajda nöbete gidemedim. Dayımın kızının düğününe gitmeyi düşünüyordum ama maçlar uzayıp finale kalınca oraya da gidemedim. Böyle bir fırsat da insanın eline bir kez geçer, herkesin bunu anlayışla karşılayacağını umuyorum. Sonuçta şampiyonum. Finale maç maç baktım, Elenirsem düğüne, elenmezsem de Sırbistan'a giderim diye düşündüm" dedi. 

İzmir'deki finallerde Pınar Karşıyaka'nın sokak basketbolundan gelen yıldızı Brent Petway ve Egemen Güven de dünya şampiyonu Kıvanç Dinler'le gösteri yaptı. Rap konserleri ve bisiklet gösterileri, 2 gün süren organizasyona renk kattı.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası