Ege Postası
Geri

Sokak ortasında vahşet! Boğazını kestiler...

DENİZLİ'nin Sarayköy İlçesi'nde 17 yaşındaki Muhammet Şen, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce boğazından bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti kimin işlediğini araştıran polis, soruşturma başlattı.
Sokak ortasında vahşet! Boğazını kestiler...
Haberler / 3. Sayfa
17 Nisan 2015 Cuma 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bugün saat 01.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir sokaktan geçenler, yolda kanlar içinde yatan bir erkeği gördü. İhbar üzerine olay yerine gelen polisin yaptığı kontrolde, gencin öldüğü belirlendi. Boğazında bıçak kesiği bulunan ve adının Muhammet Şen olduğu belirlenen gencin cesedi, olay yeri incelemesinin ardından otopsi için Sarayköy Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 

Hırsızlık ve dolandırıcılık suçlarından poliste kaydının bulunduğu belirtilen Şen'in, dün dolandırıcılık suçundan yargılandığı Sarayköy Adliye'sine giderek ifade verdiği anlaşıldı. Şen'in en son evine gelen iki arkadaşıyla sokağa çıktığı ve bir daha görülmediği belirtildi. Polis, olayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası