Ege Postası
Geri

İnanç Öktemay'ın 10 yıl önceki paylaşımı gündem oldu

İzmir'de meydana gelen sağanak yağış sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden iki kişi, Türkiye gündeminde geniş yankı uyandırdı... Yaşamını yitiren İnanç Öktemay'ın yıllar önce yaptığı bir sosyal medya paylaşımı da yeniden gündeme geldi. Öte yandan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, elektrik kaçağından yaşamını yitiren İnanç Öktemay'ın akrabası olduğu ve cenaze törenine katılmak için İzmir'e geldiği öğrenildi.
İnanç Öktemay'ın 10 yıl önceki paylaşımı gündem oldu
Haberler / 3. Sayfa
13 Temmuz 2024 Cumartesi 15:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

​İzmir’in Konak ilçesinde, Özge Ceren Deniz ile kaçak elektrik akımına kapılması sonucu yaşamını yitiren İnanç Öktemay’ın, bir paylaşımı ortaya çıktı.

"BİRÜLKEYİ TANIMAK İÇİN, O ÜLKEDE İNSANLARIN NASIL ÖLDÜĞÜNE BAKIN"

İkinci el antika eşya alım- satımı yaparak geçimini sağladığı öğrenilen İnanç Öktemay'ın 2014 yılında, "Bir ülkeyi tanımak için, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın" şeklinde yaptığı paylaşım dikkat çekti.

HABERLERE KONU OLMUŞ

Öte yandan 5 yıl önce yerel bir gazetede aynı sokakta elektrik kaçağının bulunduğuna yönelik esnafın şikayetlerine ilişkin haberlerin yayınlandığı da ortaya çıktı. Haberde şikayetler sonrası bölgede onarım çalışması yapıldığı ifade edildi.

PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI ERTEMUR'UN AKRABASIYMIŞ

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, İnanç Öktemay'ın cenaze törenine katılmak için İzmir'e geldi.

Öktemay'ın teyzesinin torunu olduğunu belirten Başkan Ertemur, Canım ciğerim. Elimde büyüyen yavrumuz. Acı bir olay. Acıdan ötesi olayın şekli. Ülkemizde ölümler bu kadar ucuz olmamalı. Bunların mutlaka sorumluları kimse bulunup, yargılanmalı diye düşünüyorum. Çünkü sokakta yürüyen iki genç akıma kapılıp ölebiliyorsa bu şehirde, özellikle İzmir'de bu düşündürücü bir olay. Üzgünüz tabii ki aile olarak. Ama şu anda yapılacak çok fazla bir şey yok. Şu anda acımızı paylaşıyoruz, acımızla beraberiz ama bu olayın arkasında devam edecek ve takipçisi olacağız. Kesinlikle bu olay unutturulamayacak. İki tane yavru. Aileler, perişan. Taziyemiz bittikten sonra hukuki boyutu ile mücadele edeceğiz. Başınız sağ olsun dedi. (DHA)

 

Sokakta elektrik akımına kapılıp can verdiler
 

 

İzmir’de sağanak sırasında sokakta 2 kişinin elektrik akımına kapıldığı alanda inceleme
 

 

İzmir'deki sağanakta iki kişinin akıma kapıldığı anlar kamerada
 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası