Ege Postası
Geri

Sokakta uyuşturucu satanlar suçüstü yakalandı

Eskişehir'de narkotik polisi, sokaklarda uyuşturucu sattığını belirlediği 8 kişi ile bu şüphelilerden uyuşturucu alan 30 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda, satışa hazır hale getirilmiş, bonzai, esrar ve ecstsay hap ele geçirildi.İl...
Sokakta uyuşturucu satanlar suçüstü yakalandı
Haberler / Güncel
27 Eylül 2013 Cuma 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Eskişehir'de narkotik polisi, sokaklarda uyuşturucu sattığını belirlediği 8 kişi ile bu şüphelilerden uyuşturucu alan 30 kişiyi suçüstü yakaladı. Operasyonda, satışa hazır hale getirilmiş, bonzai, esrar ve ecstsay hap ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro ekiplerinin yaptıkları çalışmalar neticesinde, okulların açılmasıyla birlikte bazı kişilerin şehir merkezindeki bazı mahallelerde uyuşturucu madde sattığını belirledi. Bunun üzerine narkotik ekipleri, yaptığı planlı çalışmayı operasyona dönüştürdü.

Cumhuriyet Savcısının izni doğrultusunda harekete geçen narkotik ekipleri, bazı mahallelerde yaptığı operasyonda, M.P. (26), S.D. (30), E.M. (29), T.Ö. (31), E.A (31), E.A. (23), V.Y. (29) ve K.Ç. (37) isimli şahısları uyuşturucu made satarken suçüstü yakaladı. Narkotik polisleri, söz konusu bu şahıslardan uyuşturucu madde satın alan 30 kişiyi de suçüstü yakaladı. Gözaltına alınan 30 kişi hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlem yapıldı.

Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda ise; 731 gram esrar maddesi, 68 adet satışa hazır halde paketlenmiş bonzai maddesi, 51 adet satışa hazır halde paketlenmiş esrar maddesi ve 7 adet ecstasy hap ele geçirildi. Şüphelilerden M.P., S.D. ve E.M. önceki gün çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gözaltında olan diğer şüpheliler T.Ö., E.A., E.A., V.Y. ve K.Ç. de, emniyeteki ifadelerinin tamamlanmasının ardından bugün adli mercilere sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası