Ege Postası
Geri

Söke sağanak yağmura teslim oldu

AYDIN'ın Söke İlçesi'nde dün (çarşamba) başlayan ve aralıklarla süren sağanak yağmur bugün kentte ev ve işyerlerinde su baskınlarına neden oldu. Yollar ve caddeler suyla doldu. Yağmurun etkisini yitirmesi ve ekiplerin çalışmasıyla kentte hayat normale döndü.
Söke sağanak yağmura teslim oldu
Haberler / Ege
23 Ekim 2015 Cuma 09:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Söke'de akşam başlayan bugün de aralıklarla süren sağanak yağmur, özellikle Savuca ve Yenidoğan mahallelerini etkiledi. Evlerin bahçeleri, eskiden köy olan yerleşim birimlerinin yolları çamur içinde kaldı. Bazı evlerde su baskınları yaşandı, kümes hayvanları telef oldu. Yenidoğan'da ise dağdan gelen sular, Söke-Milas Karayolu'na aktı. Kısa bir süre ulaşım aksadı. Belediye, DSİ ve karayolları ekipleri, çalışma başlattı. CHP'li Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, yağmurun yarattığı olumsuzluğu giderebilmek için başlatılan çalışmaları yerinde izledi. Yağmurun başlamasından itibaren metrekareye 152 kilogram yağmur düştüğü öğrenildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası