Ege Postası
Geri

Soma davasının görüleceği mahkemeye yeni başkan

MANİSA Soma'daki 301 madencinin yaşamını yitirdiği facia ile ilgili davanın görüleceği Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Üzeyir Şendil, Edirne'ye düz hakim olarak atandı.
Soma davasının görüleceği mahkemeye yeni başkan
Haberler / Güncel
18 Mart 2015 Çarşamba 13:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1'inci sınıfa terfi eden Akhisar Aytaç Ballı ise davaya bakacak olan Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nin yeni başkanı oldu. Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi'nde görevli hakim Özgür Duman da Anayasa Mahkemesi Raportörlüğü'ne atandı.

Akhisar Adliyesi'nde Ballı ve Duman için tören düzenlendi. Törene, Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Bekir Şahiner ile Akhisar, Soma, Kırkağaç ilçelerinde görev yapan savcı, ve hakimlerin katıldı. Törende, terfi ederek Akhisar Ağır Ceza Mahkemesi başkanı olan Aytaç Ballı ile Anayasa Mahkemesi Raportörlüğü'ne atanan Özgür Duman'a Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından gönderilen plaketler verildi.

Öte yandan, geçen 13 Mayıs'ta Soma'da meydana gelen maden faciasında hayatını kaybeden 301 madencinin duruşmalarının yapılacağı Akhisar'da, belediyeden kiralanan Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu'nun duruşma solunu dönüştürülmesinde ve iddianamenin hazırlanması ve kabulünü sağlanmasındra emeği geçenlere 'teşekkür belgeleri' dağıtıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası