Ege Postası
Geri

Sosyal konutta ilk temel atma tarihini verdi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, sosyal medya Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, sosyal konut projesiyle ilgili olarak, "İlk temelleri Allah’ın izniyle ekim ayı itibarıyla atıyoruz" ifadelerini kullandı
Sosyal konutta ilk temel atma tarihini verdi
Haberler / Güncel
19 Eylül 2022 Pazartesi 08:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sosyal konut projesiyle ilişkin olarak sosyal medya Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum "İlk temelleri Allah’ın izniyle ekim ayı itibarıyla atıyoruz" ifadelerini kullandı.

Kurum, "İlk temelleri Allah’ın izniyle ekim ayı itibarıyla atıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın @RTErdogan bu konutların anahtarlarını vatandaşlarımıza armağan edecek. Milletimize şimdiden hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

"SAYIN KILIÇDAROĞLU İŞİNİZ ZOR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'yla ilgili bir paylaşımda bulunan Bakan Kurum, "Sayın Kılıçdaroğlu, İşiniz zor! Ne Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesini açıktan destekleyebiliyorsunuz, ne topyekûn reddediyorsunuz. Siz isteseniz de istemeseniz de; bu konutları YA-PA-CA-ĞIZ!" dedi..

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası