Ege Postası
Geri

Soyer: 100 elektrikli otobüs alacağız, Cumhurbaşkanlığını bekliyoruz

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, göreve geldikten sonra toplu ulaşımda filoya kazandırdıkları ulaşım araçlarıyla ilgili bilgi verirken, 100 elektrikli otobüs daha alınacağını ancak Cumhurbaşkanlığının yatırım planına almasını beklediklerini açıkladı.
Soyer: 100 elektrikli otobüs alacağız, Cumhurbaşkanlığını bekliyoruz
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Ağustos 2023 Pazartesi 13:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, toplu ulaşımda filoya kazandırdıkları ulaşım araçlarıyla ilgili bilgi verirken, 100 elektrikli otobüs daha alınacağını ancak Cumhurbaşkanlığının yatırım planına almasını beklediklerini duyurdu.

Soyer açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Göreve geldikten sonra ilk yıl içinde tek seferde 364 otobüs alarak Türkiye'nin en büyük otobüs alımını gerçekleştirdik. Alımlarımıza 2 arabalı vapur ve midibüslerimizle devam ettik ve geldiğimiz noktada 651 otobüsü filomuza kazandırdık. 100 elektrikli otobüs daha alacağız. Cumhurbaşkanlığının yatırım planına almasını bekliyoruz."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası