Ege Postası
Geri

Soyer açıkladı: Aynı uygulamayı erikte, çilekte, şeftalide de yapacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Başkanın Günlüğü paylaşımında bugün gönüllü gençlerle Kemalpaşa’ya giderek kiraz hasadına katılmasında yaşadığı mutluluğu paylaştı. Soyer, “Dün gençliğe olan inancımı, toprağa, üreticiye olan sevgi bağımı bir kez daha tazeledim. Güneş daha doğarken yüzlerce genç bayrama gider gibi Kültürpark’ta toplandı. Gençliğin neşesini, enerjisini Kemalpaşa’daki kiraz bahçelerine taşıdılar. Kirazın dalında kalmaması için gönüllülerle hasadı başlattık. Aynı uygulamayı erikte, çilekte, şeftalide de yapacağız” dedi.
Soyer açıkladı: Aynı uygulamayı erikte, çilekte, şeftalide de yapacağız
Haberler / Yerel Yönetimler
12 Mayıs 2020 Salı 10:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, küresel Koronavirüs salgını sonrası başlattığı ‘Başkanın Günlüğü’ dizisindeki paylaşımında bugün gönüllü gençlerle Kemalpaşa'da katıldığı kiraz hasadı, askıda fatura uygulaması ve seyyar pazar hizmetinden bahsetti.

Soyer, Başkanın Günlüğü'ne şunları yazdı;

"Günaydın sevgili İzmirliler...

Dün gençliğe olan inancımı, toprağa, üreticiye olan sevgi bağımı bir kez daha tazeledim. Güneş daha doğarken yüzlerce genç bayrama gider gibi Kültürpark’ta toplandı. Gençliğin neşesini, enerjisini Kemalpaşa’daki kiraz bahçelerine taşıdılar.

Kirazın dalında kalmaması için gönüllülerle hasadı başlattık. Aynı uygulamayı erikte, çilekte, şeftalide de yapacağız.

Su borcunu ödeyemeyenler için Askıda Fatura uygulamasına başvuruları almaya başladık. Bizizmir.com birkaç gün içinde destek olmak isteyenler için de aktif hale gelecek.

Seyyar Pazar bugün de Bornova, Karşıyaka, Bayraklı, Çiğli, Buca ve Karabağlar ilçelerinde hizmetinizde olacak.

Biz önlem ve dezenfeksiyon görevlerimize aralıksız devam ediyoruz. Berber ve kuaförlere de bu konuda destek veriyoruz. Yani her zeminde salgınla mücadeleye devam ediyoruz. Ancak siz de salgının henüz bitmediğini lütfen unutmayın.

Hoşça kalın. Güzel bir gün diliyorum."  

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası