Ege Postası
Geri

Soyer'den Büyükşehir'e Seferihisar'dan bir atama daha

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, yakın çalışma arkadaşlarını Seferihisar’da birlikte görev yaptığı ekipten seçti. Soyer, Seferihisar Belediyesi’nde Halkla İlişkiler Müdürü olan İlker Kozan’ı, Büyükşehir’e özel kalem müdürü yaptı. Soyer, Seferihisar’da 10 yıldır birlikte çalıştığı Özel Kalem Müdürü Nur Özgül’ü ise Büyükşehir’de birinci sekreterliğine getirdi. Soyer'den Büyükşehir'e Seferihisar'dan bir atama daha
Soyer'den Büyükşehir'e Seferihisar'dan bir atama daha
Haberler / Yerel Yönetimler
16 Nisan 2019 Salı 17:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Seferihisar’da 10 yıl belediye başkanlığı yaptıktan sonra yüzde 58 oyla İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yeni başkanı olan Tunç Soyer, ekibini oluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde, birinci sekreterliğine Seferihisar Belediyesi’ndeyken özel kalem müdürlüğünü yapan Nur Özgül’ü getiren Soyer, özel kalem müdürlüğü görevine ise yine Seferihisar’dan Halkla İlişkiler Müdürü İlker Kozan’ı atadı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde Özel Kalem Müdürlüğü’nü vekaleten yürüten Levent İşler, Yazı işleri ve Kararlar Tutanaklar Daire Başkanlığı’nda göreve devam ederken, yerine Seferihisar Belediyesi’nin Halkla İlişkiler Müdürü İlker Kozan geldi.  Soyer'in Seferihisar Belediyesi'nde 10 yıldır birlikte çalıştığı bedensel engelli Özel Kalem Müdürü Nur Özgül ise Büyükşehir’de Soyer’in birinci sekreteri oldu.

Özgül, seçim çalışmalarında farkındalık yaratmak amacıyla tekerlekli sandalyeye binen Soyer'in etkinliğine de katılmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası