Ege Postası
Geri

Soyer duyurdu: Belediyede asgari ücret 3 bin 100 lira

İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerinde çalışan personel için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önerdiği 3 bin 100 lira rakamın asgari ücret olarak belirlendiğini açıkladı
Soyer duyurdu: Belediyede asgari ücret 3 bin 100 lira
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Aralık 2020 Pazartesi 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Asgari Ücret Tespit Komisyonu, bugün son toplantısında 2021 yılı asgari ücreti net 2 bin 825 TL olarak belirlerken muhalefet kanadından da tepkiler gecikmedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yaptığı açıklamada asgari ücretin vergisiz olarak en az 3 bin 100 lira olması gerektiğini ifade etmişti. Açıklamanın ardından CHP’li belediyeler birer birer bünyelerinde asgari ücretin en az 3 bin 100 lira olacağını duyurmuştu.

İzmir’de de Konak ve Bornova belediye başkanlarının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de belediyedeki asgari ücretin 3 bin 100 lira olacağını duyurdu.

Soyer, “Asgari ücret 2 bin 825 lira olarak açıklandı. İzmir Büyükşehir Belediyesi ve bağlı şirketlerinde çalışan personel için asgari ücret 1 Ocak 2021 tarihinden itibaren net 3 bin 100 lira olarak uygulanacaktır. Çalışanlarımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası