Ege Postası
Geri

Soyer iddialara Twitter'dan yanıt verdi: Tohum olduğumuzu bilmiyorlar

Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Tunç Soyer, hakkında AK Parti cephesinden gelen yoğun eleştiri ve tepkilere sosyal medyadan yanıt verdi. Soyer, " İzmir'in değerlerini gömmeye çalışıyorlar, fakat tohum olduğumuzu bilmiyorlar! Tüm halkımızı 31 Mart'ta sandığa gitmeye davet ediyorum" dedi. Soyer iddialara Twitter'dan yanıt verdi
Soyer iddialara Twitter'dan yanıt verdi: Tohum olduğumuzu bilmiyorlar
Haberler / Yerel Politika
27 Mart 2019 Çarşamba 11:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala özellikle AK Parti cephesinden gelen yoğun eleştiri ve tepkilere sosyal medyadan yanıt veren Millet İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Tunç Soyer, bir karalama kampanyasıyla karşı karşıya olduğunu ifade etti. Soyer, İzmirlilere 'sandığa gidin' çağrısı yaptı.

Özellikle İzmir'de terör örgütleriyle bağlantılı 27 meclis üye adayının bulunduğu, Soyer'in mason olduğu, Seferihisar'da tüm belediye arazilerinin satıldığı, hayvan barınağında hayvanlara eziyet edildiği gibi AK Parti cehpesinden gelen iddialar son bir haftadır İzmir gündemini olduğu kadar ülke gündemini de meşgul ederken, Soyer iddialara Twitter'dan kısa bir yanıt verdi.

Soyer paylaşımında, "Seçime beş gün kala başlatılan karalama kampanyaları, şahsıma değil, demokrasiye ve tüm İzmirli seçmenlerin iradesine yapılan bir saldırıdır. İzmir'in değerlerini gömmeye çalışıyorlar, fakat tohum olduğumuzu bilmiyorlar! Tüm halkımızı 31 Mart'ta sandığa gitmeye davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası