Ege Postası
Geri

Soyer’in ‘yatırımsızlık’ eleştirisine Kaya’dan İZBAN yanıtı

İzmir’de ‘yatırım’ tartışması hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in hükümetin İzmir’de metro tünelinin olmamasını söylemine yanıt AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İZBAN hattını hatırlattı ve “İzmir'e, 41 istasyonlu ve 136 kilometrelik, Türkiye'nin en uzun şehir içi raylı sistem hattı olan İZBAN'ı biz kazandırdık” dedi.
Soyer’in ‘yatırımsızlık’ eleştirisine Kaya’dan İZBAN yanıtı
Haberler / Yerel Politika
23 Ocak 2022 Pazar 14:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İktidar partisi ve yerel yönetimin İzmir’de ‘yatırım’ tartışması hız kesmeden devam ediyor. 

Geçtiğimiz haftalarda Ulsştırşma ve Altyapı Bakanlığı’nın 2022 yılı yatırım programı açıklanmış ve programda 2014 yılında yapımına başlanan Halkapınar-Otogar metro hattına 3 bin liralık izbedel ayrılması dikkat çekmişti.

Konuya ilişkin eleştiriler getiren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Hükümetin bir metro tüneli yok. Türkiye’de her halde tektir. Sonra da “cezalandırmıyoruz, üvey evlat muamelesi yapmıyoruz” diyorlar. Peki o zaman bu ne” ifadelerini kullanmıştı.

Soyer’in sözlerinin ardından ‘yatırım’ tartışması yeniden alevlenirken Başkan Soyer’e yanıt AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya’dan geldi. 

Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla İZBAN hattını hatırlattı ve “CHP'li Soyer, beceriksizliğini saklamak için yine safsata yapmış, AK Parti'nin İzmir'e raylı sistem yatırımında bulunmadığını söylemiş. İzmir'e, 41 istasyonlu ve 136 kilometrelik, Türkiye'nin en uzun şehir içi raylı sistem hattı olan İZBAN'ı biz kazandırdık” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası