Ege Postası
Geri

Spor kulüplerinin umudu Yıldırım

İzmir'de eski adıyla İzmirgücü Spor Vakfı, yeni adıyla İzmir Spor Kulüpleri Birliği ve Geliştirme Vakfı'nın (İZVAK) başkanlığına seçilen Ali Erten, kulüplerle yerel ve merkezi yönetim arasında köprü olacaklarını söyledi.
Spor kulüplerinin umudu Yıldırım
Haberler / Spor
2 Temmuz 2016 Cumartesi 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine son verilmesi kararlaştırıldıktan sonra yeni bir yapılanmayla tekrar ayağa kalkan İZVAK'ın Başkanı Erten, "Kulüplerden ihtiyaçları konusunda görüş alarak dosya haline getirerek gerek yerel yönetimler gerekse de merkezi yönetime sunacağız" dedi.

Karşıyaka'nın eski başkanlarından olan Erten, önceliği kente yapılacak yeni statlar konusunda çalışmaya vereceklerini anlatırken, stat sıkıntısının İzmir genelinde hissedildiğini söyledi. Erten, "Karşıyaka, Göztepe ve Alsancak Stadı bir an önce hayata geçmeli. Başbakanımız Binali Yıldırım İzmirli. Statlar için kendisinin kararlılığının kente fayda sağlayacağına inanıyorum. Kulüpler artık sportif rekabetin dışında ortak çıkarlar için bir araya gelebilir" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası