Ege Postası
Geri

Sportif ve modern isimli kolye tasarımları

Altın madeni keşfedildiği günden günümüze kadar değerini kaybetmeyen maden olarak biliniyor. Yıllar içinde bu maden ile hazırlanan takılar oldukça ilgi çekici oldu.
Sportif ve modern isimli kolye tasarımları
Haberler / Güncel
1 Şubat 2018 Perşembe 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Özellikle günümüzde farklı dokunuşlara ve modern çizgilere sahip olan yüzlerce değişik tasarımı görebilirsiniz. Türkiye’nin online kuyumcusu Myra Gold altın mücevher ürünleri içinde sizlerin değişen beğenilere uygun olarak çeşitliliğe yer açtı. Sportif ve modern dokunuşa sahip olmasının yanı sıra özel ve anlamlı içeriği ile de beğenilen farklı çeşitler ile markanın listesinde yerini aldı.

Myra Gold İsimli Kolye Çeşitleri

Myra Gold markasının imzasını taşıyan tasarımlar içinde modern dokuya uygun olan ve sportif kombinasyonlarda da rahatlıkla tercih edilebilecek olan modeller yer alıyor. Özellikle anlam içeriği ve özgün tarzı ile kişiye özel tasarıma sahip olan modelleri beğeni toplayan ürünlerdir.

Farklı birçok ismi zincir üstünde sergileyen isim yazılı kolye tasarımlarının yanı sıra sonsuzluk ile hareketlendirilen tasarımlarda ürün yelpazesinde yer alıyor. Bunun yanı sıra ürün listesinde özel tasarımlarda yer alıp dünya motifli, halka tasarımlı, madalyon şekilde, çiçek modeli ve daha birçok çeşidi görebilirsiniz. İsim yazılı kolye tasarımlarını kendiniz için sipariş verebileceğiniz gibi sevdiklerinize sunmak için de seçebilirsiniz. Son derece değerli ve anlamlı bir hediye seçeneği olarak dikkat çeken isimli kolye tasarımı uygun fiyat ve ödeme seçenekleri ile Myra Gold listesinde sizleri bekliyor.

Myra Gold İsimli Kolye Online Sipariş

Myra Gold markasında yer alan isim kolye modelleri içinden seçiminizi yaparak beğendiğiniz ürüne sahip olabilmek için Myra GOLD  adresini ziyaret edebilirsiniz. Markanın ürün listesinde yer alan modelleri görselleri tıklayarak detaylı olarak inceleme imkanınız da bulunuyor.

Fabrikadan direk halka yapılan kuyum satışında uygun fiyat seçeneğini sunan Myra Gold aynı zamanda uygun ödeme seçeneklerine de yer veriyor. Satılan her bir ürünü 3 yıl boyunca sigorta kapsamında sunan marka garanti süresince tamir ve bakım hizmetini ücretsiz olarak sunmaktadır. Markadan yapacağınız alışveriş sonrasında ürün ya da ürünleri değişim veya iade hakkınızı da 15 gün boyunca saklı tutmaktadır.

Myra Gold markasının sunduğu tüm avantajlardan yararlanarak mücevher alımınızı uygun fiyat ile tamamlayıp ürünlerinizin adresinize kadar ücretsiz kargo ve sigorta hizmeti ile ulaşmasını istiyorsanız hemen linke tıklayarak satın alma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Satın aldığınız ürünlerde dilerseniz özel hediye paketi seçeneğinden de yararlanarak alımı tamamlama şansınız bulunuyor. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası