Ege Postası
Geri

Stat tartışması tam gaz: Şengül'ün hedefinde 2 başkan!

Karşıyaka'ya yapılması planlanan stat konusunda tartışmalar sürüyor. AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, " İhalesi yapılmış bütçeden pay ayrılmış 2 stadyumun yapılmaması için her şeyi yapıyor. Örnekköy’de buldukları arazide mera çıkınca iyice köşeye sıkıştılar. Ne yapacaklarını şaşırdılar. İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi Başkanlarının dedikleri gibi Yalı’ya yapılacak stadyum hiç bir zaman trafiği aksatacağını düşünmüyorum" dedi.
Stat tartışması tam gaz: Şengül'ün hedefinde 2 başkan!
Haberler / İzmir
8 Kasım 2014 Cumartesi 11:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - AK Parti İzmir Milletvekili Aydın Şengül, İzmir’de yaşanan stadyum krizi ile ilgili açıklamalarda bulunarak, yaşanan krizin en büyük sebebinin İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun olduğunu söyledi. Şengül, Kocaoğlu’nun bir taraftan AK Parti hükümetinin İzmir’e yaptığı her yatırımı sivil toplum kuruluşlarını kışkırtarak mahkemeye taşırken, diğer taraftan da “İzmir’e yatırım yapılıyor” diye şikayette bulunduğuna dikkat çekti.

Şengül şu açıklamalarda bulundu:
“İzmir’e ne zaman stadyum konusu gündeme gelirse, Aziz Kocaoğlu ben yaparım diyor. 9 senedir başkansın neden yapmadın o zaman. İhalesi yapılmış bütçeden pay ayrılmış 2 stadyumun yapılmaması için her şeyi yapıyor. Örnekköy’de buldukları arazide mera çıkınca iyice köşeye sıkıştılar. Ne yapacaklarını şaşırdılar. İzmir Büyükşehir ve Karşıyaka Belediyesi Başkanları’nın dedikleri gibi Yalı’ya yapılacak stadyum hiç bir zaman trafiği aksatacağını düşünmüyorum. Maçlar 15 günde bir ve trafiğin en az olduğu Pazar günleri oynanacak. Dünyanın birçok yerinde şehrin de stadyumlar şehrin merkezinde yer alıyor. Diğer taraftan Karşıyaka’ya yapılacak stadyum Karşıyaka’nın geleceğini de kurtaracak. Stadyumdan ve yapılacak işyerlerinden Karşıyaka Spor Kulübü kendi kendine yatan bir kulüp haline gelecek. Şu an da her iki stadyumunda her şeyi bitmiş durumda 1-1,5 sene içinde hizmete girecek. Yeni bir yerin bulunup ihaleye çıkıp teslim edilmesi 5 seneyi bulur. Bir maç için 500 kilometre yol gidip Sakarya’da oynamak zorunda kalan İzmir kulüplerinin bekleyecek zamanı yok”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası