Ege Postası
Geri

Su kuyusundaki cesedi çıkarma çalışmaları başlatıldı

Gaziantep'te eşinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlenen Bülent Akay'ın cesedinin, su kuyusundan çıkartılması için çalışma başlatıldı. Burç Ormanları mevkiinde battaniyeye sarılarak eşi N.A. (20), erkek arkadaşı...
Su kuyusundaki cesedi çıkarma çalışmaları başlatıldı
Haberler / Güncel
24 Nisan 2013 Çarşamba 16:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gaziantep'te eşinin erkek arkadaşı tarafından öldürüldüğü belirlenen Bülent Akay'ın cesedinin, su kuyusundan çıkartılması için çalışma başlatıldı.

Burç Ormanları mevkiinde battaniyeye sarılarak eşi N.A. (20), erkek arkadaşı R.K, (27) ve onlara yardım eden A.B. (24) tarafından su kuyusuna atılan Akay'ın cesedinin çıkarılması için Cumhuriyet savcısının talimatıyla harekete geçildi. Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, DSİ Kahramanmaraş Bölge Müdürlüğü ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, su kuyusunda cesedi arama çalışmalarını sürdürüyor. 45 metre derinlikte olduğu öğrenilen kuyudan, Akay'a ait kemik parçaları bulunurken, cesedin tamamına ulaşmak için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

Yaklaşık bir yıldan bu yana kayıp olan Akay'ın, eşi N.A.'nın erkek arkadaşı R.K. ile birlikte planlı bir şekilde öldürüldüğü, arkadaşları A.B.'nin de kendilerine cesedin taşınmasında yardımcı olduğu ortaya çıkmıştı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konmuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası