Ege Postası
Geri

Suat Kılıç: İstanbul 2020 için destek arayışında

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul 2020 Olimpiyatları'na destek sağlamak üzere Rusya'nın St. Petersburg kentinde yapılan Sportaccord toplantılarına katıldı. Suat Kılıç, uluslararası federasyonların Uluslararası Olimpiyat Komitesi...
Suat Kılıç: İstanbul 2020 için destek arayışında
Haberler / Spor
29 Mayıs 2013 Çarşamba 16:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, İstanbul 2020 Olimpiyatları'na destek sağlamak üzere Rusya'nın St. Petersburg kentinde yapılan Sportaccord toplantılarına katıldı.

Suat Kılıç, uluslararası federasyonların Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) üyesi başkanları ile başbaşa kritik görüşmeler yaptı. Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko ve İstanbul'un olimpiyat adaylığına açık destek veren İngiltere Spor Bakanı Hugh Robertson ile bir araya gelen Kılıç, IOC İcra Kurulu Toplantısı'nda, İstanbul'un 2020 Olimpiyat ve Paralimpik Oyunları adaylığı için destek istedi.

Rusya Spor Bakanı Vitaly Mutko, olimpiyatları yapabilecek kapasitede bir kent olan İstanbul'un adaylığına destek verdiklerini söyledi. Kılıç, daha sonra İngiltere Spor Bakanı Hugh Robertson ile bir araya geldi. İstanbul'un olimpiyat adaylığına destek veren İngiltere Spor Bakanı Robertson, bu desteğin artarak devam edeceğini vurguladı.

Öte yandan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksander Zhukov'la da bir süre görüştü. Ayrıca Uluslararası Judo Federasyonu (İJF), Uluslararası Yüzme Federasyonu, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FİVB), Uluslararası Ragbi Federasyonu (İRB), Uluslararası Hokey Federasyonu (FİH), Dünya Boks Birliği (AİBA) ve Dünya Atletizm Federasyonu (İAAF) yetkilileriyle de bir araya gelen Bakan Kılıç, toplantıda İstanbul'un adaylığı ile ilgili sunum yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası