Ege Postası
Geri

Suat Kılıç ve İsmet Yılmaz Sivas’a geliyor

25 bin kişilik ekolojik stadın temeli yarın atılıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katılacağı temel atma töreni yarın saat 14.15’de gerçekleştirilecek.Gençlik Hizmetleri...
Suat Kılıç ve İsmet Yılmaz Sivas’a geliyor
Haberler / Spor
24 Mayıs 2013 Cuma 18:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
25 bin kişilik ekolojik stadın temeli yarın atılıyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Suat Kılıç ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz’ın da katılacağı temel atma töreni yarın saat 14.15’de gerçekleştirilecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanı Kılıç ve Milli Savunma Bakanı Yılmaz bugün Sivas’a geliyor. Havayoluyla Sivas’a gelecek olan iki bakan ilk olarak Sivas Valiliği, Ak Parti ve Esnaf ziyaretleri ile Sivas programlarına başlayacak.

Öğleden sonra saat 15.00’te ise Stat ve Gençlik Merkezi’nin temel atma töreni ile atletizm pistinin açılışı yapılacak. Burada birde 4x100 Bayrak yarışı düzenlenecek.

11 – 13 yaş serbest güreş müsabakası ve 'Spor Yapmayan Kalmasın Projesi' finaline katılacak olan bakanlar, Hafik ilçesine geçerek hayırseverler tarafından yaptırılan 101 yataklı Kamer Aydoğan Kız Öğrenci yurdu ile Hafik Belediyesi açılışına katılacak.

Son olarak Cumhuriyet Üniversitesi Kredi Yurtlar Erkek Öğrenci Yurdu Sosyal Tesisleri'nde öğrencilerle yemek yiyecek olan Bakan Kılıç ve Yılmaz daha sonra havayoluyla Sivas’tan ayrılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası