Ege Postası
Geri

Sultan önce ağladı sonra güldü

Türkan Şoray katıldığı etkinlikte hayranlarının ilgisine teşekkür etti.
Sultan önce ağladı sonra güldü
Haberler / Magazin
17 Mart 2015 Salı 10:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeşilçam’ın efsane oyuncuları Türkan Şoray, Cihan Ünal, Ediz Hun ve Haluk Ergök’ün jüri koltuğunda olduğu “Yeşil Ekran Kısa Film” yarışması önceki akşam Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen bir geceyle sahiplerini buldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emlak Konut Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul milletvekilleri, akademisyenler ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleşen geceye Türkan Şoray damgasını vurdu.

“BU SEVGİ PAHA BİÇİLMEZ”
Şoray, salona girmesi ile birlikte salondaki herkes tarafından ayakta alkışlandı. Bu sevgi karşısında duygularını gizleyemeyen Türkan Şoray sahneye çıkarak herkese teşekkür etti. Bir ara gözyaşlarına hakim olamayan Şoray, daha sonra Ediz Hun’un yardımıyla jüri koltuğundaki yerine oturdu.

Daha sonra yerine oturan Sultan, gülmeye başlayarak bu sevgi paha biçilemez dedi. Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması’nda birinciliği Marmara Üniversitesi’nden Elif Çakmak, Hilal Öz, Özlem Tanrıverdi ‘Kafes’ adlı film ile aldı.  Törende birinciye 30 bin TL, ikinciye 20 bin TL ve üçüncüye 10 bin TL para ödülü verildi. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası