Ege Postası
Geri

Sultanbeyli'de binler, iftar için stadyumda buluştu

Ramazan ayının sonlarına yaklaşılırken Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programlarına katılmaya devam ediyor. AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı Sultanbeyli Belediye Stadyumu’nda binlerce teşkilat mensubunun katıldığı...
Sultanbeyli'de binler, iftar için stadyumda buluştu
Haberler / Güncel
2 Ağustos 2013 Cuma 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ramazan ayının sonlarına yaklaşılırken Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin iftar programlarına katılmaya devam ediyor. AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı Sultanbeyli Belediye Stadyumu’nda binlerce teşkilat mensubunun katıldığı iftar programı düzenledi.

İftara AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Halis Dalkılıç, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, gençlik ve kadın kolları başkanları ve üç kademenin yöneticileri, mahalle başkanları ve bugüne kadar AK Parti’de görev yapmış müşahit, delege ve sayısı binleri bulan teşkilat mensubu katıldı.

İftar programında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, “Evlerinizde rahatça iftar açmak yerine bizim gönül soframıza geldiniz. Sizleri burada görmek bizim için mutluluk verici.” dedi. İlçe başkanlığı iftarına katılan milletvekili Osman Boyraz da aynı iftar sofralarında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “AK Parti büyük bir aile, bu aileyi burada birlikte görmekten mutluyum. Bizim yaşadığımız huzurlu ortamı yaşayamayan Müslüman kardeşlerimiz var. Buradan onlara dua ediyoruz.” diye konuştu.

Ramazan ayının bu yıl da geçen yıllarda olduğu gibi buruk geçtiğini ifade eden Halis Dalkılıç da “Önceki Ramazanlarda Filistin ve Gazze ile sınanmıştık. Bu yıl da Mısır ve Suriye ile sınanıyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’ndan başka kimsenin sesi çıkmıyor. 2001 yılından bu yana AK Parti var sizler varsınız, Başbakanımız var.” şeklinde konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç de “İstedik ki bugün burada dünyanın en büyük ailesinin mensuplarıyla iftar yapalım. Zaman birlik ve beraberlik zamanı, zaman kardeşlik zamanı. Bizler burada sofralarımızda hep birlikteyiz. Ülkemizin birlik ve beraberliği her şeyin üzerindedir. Sizlerle birlikte aşamayacağımız hiçbir sorun yoktur.” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası