Ege Postası
Geri

Süne : ‘Halkla el ele vereceğiz’

Ziyaretinde esnafın, gençlerin, yaşlıların ve kadınların sorunlarını dinlemeye özen gösteren Süne, bu ziyaretlerle Bucalıların öneri ve görüşlerini dinleyerek problemlerini daha iyi teşhis ettiklerini belirterek, vatandaşlara çözüm önerilerini ve projelerini anlattı. Süne, göreve gelmesiyle Buca’yı mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir ilçe haline getireceği sözünü verdi. Buca halkının talep ve istekleri doğrultusunda proje ve hedeflerini şekillendireceğini belirterek, göreve geldiğinde ilçedeki sorunları halk el ele vererek sonlandıracaklarını ifade etti.
Süne :  ‘Halkla el ele vereceğiz’
Haberler / Yerel Politika
25 Aralık 2013 Çarşamba 12:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR - 30 yılı aşkın süredir aktif olarak sosyal demokrat siyasetin içerisinde mücadele veren Süne, yerel yönetimlerin ekip işi olduğunu belirterek, ‘Ben ekibime güveniyorum. Buca’da başarının anahtarı işbirliği ve çalışmaktan geçer. Bizlerde Buca’da halkımızın özlemi olan çalışmaları gerçekleştirmek için tüm ekip arkadaşlarımızla yoğun bir çalışma temposunda olacağız. Hepimiz elimizi taşın altına koyacağız. Buca’da maksimum başarıyı hedefliyoruz. Bu hedefimizde tüm halkımızı birlikte kucaklamak istiyoruz. Buca’yı mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı merkez haline getireceğiz. Biz Buca’da yaşayanlarız, çocuklarımız da bu toprakların çocuğuyuz. Yıllardır mücadelesini verdiğimiz sosyal demokrat belediyeciliğin en güzel hizmetlerini sunacağız. Çünkü, Bucalı hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek bizim boynumuzun borcu’ dedi.

 

Görevden Kaçmak Olmaz’


CHP’li Süne, ‘CHP’de ilçe başkanlığı, il yöneticiliği, kurultay delegeliği, PM üyeliği gibi görevlerde bulunmuş biri olarak eğer yaşadığınız ilçede bir sorun varsa sizinde hiçbir zaman görevden kaçma gibi bir davranış içerisinde bulunmanız mümkün olamaz. Gerek Buca ilçesi potansiyelinde gerekse İzmir potansiyelinde yaptırdığımız araştırmalarda toplumun ciddi bir kesiminden bizim aday olmamız yönünde beklenti olduğundan göreve talip oldum. Genel merkezimizin bize bu göreve layık görmesi durumunda halkımızın tam destek alıp seçimi açık ara kazanacağıma inanıyorum. Göreve geldiğimizde Bucamızın geleceği ve çağdaş kentleşme için halkımızla el ele çalışacağız ve bunu hep birlikte başaracağız’ görüşlerini de dile getirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası