Ege Postası
Geri

Süper Lig’e yükselen hentbolcular Vali Coş’u ziyaret etti

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasmanı Play-Off maçlarında birincilik ipini göğüsleyerek Süper Lig’e çıkan Çukobirlikspor Hentbol Takımı yönetici ve oyuncuları, Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.Çukobirlikspor Başkanı...
Süper Lig’e yükselen hentbolcular Vali Coş’u ziyaret etti
Haberler / Genel
14 Haziran 2013 Cuma 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Hentbol Erkekler 1. Lig A Klasmanı Play-Off maçlarında birincilik ipini göğüsleyerek Süper Lig’e çıkan Çukobirlikspor Hentbol Takımı yönetici ve oyuncuları, Vali Hüseyin Avni Coş’u makamında ziyaret etti.

Çukobirlikspor Başkanı Bülent Dede, Yönetim Kurulu Başkanı Onur Yıldırım, Genel Sekreter Suat İltemiz, Antrenör Gürçin Can ve şampiyon sporcuları kabul eden Vali Coş, elde edilen bu başarıdan dolayı kulüp yöneticilerini ve sporcuları kutladı.

Ziyaret sırasında kulübün tarihçesi hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Dede "Hepsi Adanalı olan çocuklarımızla bu başarıyı yakaladık. Adana’nın en eski kulüplerinden biriyiz. Yaptığımız yaklaşık otuz maçlık bir maraton sonunda şampiyon olarak, süper lige çıktık. Çok büyük bir özveriyle gerçekleştirdiğimiz bu başarıdan ve Adanalılara bu gururu yaşatmaktan dolayı mutluyuz. Kulübümüzün ayakta durması ve süper ligde kalıcı olmamız için, bundan sonraki süreçte gerekli ilgi ve desteğin verilmesini arzuluyoruz." dedi.

Tamamı Adanalı olan ve Adana’dan yetişen sporcularla elde edilen başarının anlamının daha büyük olduğunu kaydeden Vali Coş, "Sınırlı imkanlarla elde edilen bu başarı çok önemli. Hentbol gibi önemli bir spor dalında, ilimizin süper ligde temsil edilmesi gurur verici. Takdire şayan bu başarıdan dolayı tüm yöneticilerimizi, antrenör ve sporcularımızı kutluyorum. Elde edilen bu başarıyı tebrik ederken, bu güzide kulübümüze bundan sonra gerekli desteğin verileceğine inanıyorum." dedi.
Ziyaretin sonunda Çukobirlik Spor Kulübü yöneticileri ve sporcular, şampiyonluk anısına Vali Hüseyin Avni Coş ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası