Ege Postası
Geri

Şüpheli araç içinde roket başlığına benzer cisim ve sıvı bulundu

Kayseri'de şüpheli bir araç içerisinde roket başlığına benzer ve üzerinde Rusça yazıların bulunduğu cisim ile sıvı ele geçirildi. Araçta bulunan biri Suriye, ikisi Türk vatandaşı üç kişi gözaltına alındı. Şüpheli cismi incelemek...
Şüpheli araç içinde roket başlığına benzer cisim ve sıvı bulundu
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayseri'de şüpheli bir araç içerisinde roket başlığına benzer ve üzerinde Rusça yazıların bulunduğu cisim ile sıvı ele geçirildi. Araçta bulunan biri Suriye, ikisi Türk vatandaşı üç kişi gözaltına alındı. Şüpheli cismi incelemek üzere Genelkurmay Başanlığı'ndan gelecek ekip bekleniyor.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, gece geç saatlerde terörle mücadele şubesi ekipleri tarafından, Kayseri-Malatya karayolu 25. kilometresinde durumundan şüphelenilen 33 V 8181 plakalı camlı panelvan araç durduruldu. Anaçtaki şahısların kimlik kontrolleri yapıldı. Biri Suriye vatandaşı, diğer ikisi de Şırnak ve Mardin ili nüfusuna kayıtlı üç kişi gözaltına alındı.

Polisin araç içinde yaptığı aramada alüminyum folyaya sarılı roket başlığına benzer bir cisim bulundu. Başlık içinde ise koyu cam içerisinde sıvı tespit edilmesi üzerine kimyasal silah olabileceği endişesiyle Kayseri’deki bütün birimleri harekete geçirildi. Olay yerinde ilgili birimler incelemelerde bulundu. Kesin bir kanı oluşmadığı ve sıvının kimyasal silah olabileceği endişesi üzerine durum İçişleri Bakanlığı ve Genelkurmay Başkanlığına iletildi.

Polis ve jandarmanın geniş güvenlik önlemleri aldığı araçla ilgili Genelkurmay Başkanlığından gelecek ekibin inceleme yapması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası