Ege Postası
Geri

Şüpheli ölüm denmişti! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı

Ünlü Yeşilçam oyuncusu Ahu Tuğba, Miami'deki evinde hayatını kaybetti. Ölümünün şüpheli bulunması üzerine cenaze nakil işlemleri yapılamamıştı. Şimdi, Ahu Tuğba'nın otopsi raporu yayımlandı. Detaylar haberimizde
Şüpheli ölüm denmişti! Ahu Tuğba'nın otopsi raporu ortaya çıktı
Haberler / 3. Sayfa
11 Eylül 2024 Çarşamba 16:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yeşilçam’ın değerli isimlerinden Ahu Tuğba, 1 Eylül’de yaşamını yitirdi. Miami’de KOAH hastalığıyla uzun bir süre mücadele eden ünlü oyuncunun ölüm haberi, sanat camiasında büyük bir üzüntü yarattı. Ahu Tuğba’nın Miami’de polis memuru olarak görev yapan kızı Ajelbegü Ahu Anjelik Alejnatij, annesinin cenazesinin Türkiye’de defnedilmesini istemişti.

Ancak ABD'li yetkililer, Tuğba'nın vefatını 'şüpheli ölüm' olarak sınıflandırarak cenazenin Türkiye’ye naklini engelledi. Bu nedenle cenaze, 10 gün geçmesine rağmen hâlâ Türkiye’ye getirilemedi. Şüpheli ölüm sınıflandırması gereği, kişinin ölüm nedeninin kesin olarak belirlenmesi için otopsi raporunun tamamlanması bekleniyordu.

OTOPSİ RAPORU ORTAYA ÇIKTI

Ahu Tuğba'nın otopsi raporu tamamlandı ve raporda ölümün şüpheli olmadığı belirtilse de, cenazenin Türkiye’ye nakli adli tıp merkezinin müdürünün tatilde olması nedeniyle gecikmiş durumda. Müdürün imzası olmadan raporun resmi olarak geçerlilik kazanmadığı belirtiliyor. Miami'deki adli tıp merkezinin müdürünün tatilden dönüp raporu imzalamasının ardından, Türkiye Miami Başkonsolosluğu gerekli işlemleri tamamlayarak cenazenin ülkeye getirilmesini sağlayacak.

Ahu Tuğba’nın cenazesinin Türkiye’ye getirilmesi sürecinin tamamlanması için bir süre daha beklenmesi gerekecek. Sanatçının ailesi ve sevenleri, cenazenin bir an önce Türkiye’ye ulaştırılması için yetkililerle iletişimde kalmaya devam ediyor. (HALK)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası