Ege Postası
Geri

Sürekli, Başkan Badem'den bilgi aldı

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem ile Ödemiş çalışmalarını değerlendirdi.
Sürekli, Başkan Badem'den bilgi aldı
Haberler / Yerel Politika
27 Mayıs 2016 Cuma 09:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, 26 Mayıs Perşembe günü Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem’i makamında ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı görüşmede, Ödemiş genel durumu, belediye çalışmaları ve hizmetleri değerlendirilerek yapılacak projeler hakkında konuşuldu.

Başkan Mahmut Badem; “Ödemiş’teki hükümet yatırımları ve belediye hizmetleri hakkında milletvekillerimize bilgiler vererek, koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Milletvekilimiz Kerem Ali Sürekli de diğer milletvekillerimiz gibi her zaman bizim yanımızda. Çalışmalarımıza destek veriyor. Teşekkür ediyoruz” dedi.
Belediyede yapılan toplantı sonrası AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli, Belediye Başkanı  Mahmut Badem, Ak Parti İlçe Başkanı Halil Demir ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşları ziyaret etti. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası