Ege Postası
Geri

Sürekli’den Soyer’e Cittaslow Metropol tepkisi

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dünyanın ilk Cittaslow Metropol pilot kenti unvanını almasını trafik sorunu ile bağdaştıran AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'e tepki gösterdi. Sürekli, “İzmir’in 'yavaş şehir ' olmasından gurur duyuyor ya, bu herkese yeter” dedi. 
Sürekli’den Soyer’e Cittaslow Metropol tepkisi
Haberler / Yerel Politika
12 Haziran 2021 Cumartesi 20:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir dünyanın ilk Cittaslow Metropol pilot kenti unvanını kazandı. İzmir'in ilk Cittaslow Metropol kenti olmasının ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer mutluluğunu dile getirerek, “Cittaslow Metropol sadece kentin fiziksel yapısını değiştirmeyi değil topluma da dokunmayı içeren uzun bir yolculuk” demişti.

Soyer’in bu açıklamalarına ‘pembe hayal’ diyerek sosyal medya hesabından tepki gösteren AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir trafiğine arapsaçı benzetmesi yaptı.

Kerem Ali Sürekli’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Soyer, acı gerçekleri pembe hayalleriyle örtme çabasında çığır açıyor! Trafik arapsaçı; alt yapı yangın yeri!  Belediye borç batağında! Çarpık kentleşme almış başını gitmiş!  Kimin umurunda? Soyer,  İzmir’in “yavaş şehir ” olmasından gurur duyuyor ya, bu herkese yeter (!)”

İzmir Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili Özgür Hızal da Başkan Soyer'in "Dünyanın ilk CittaSlow Metropol'ü olan şehir kombinasyonu" notuyla paylaştığı İzmir fotoğrafını etiketleyerek tepki gösterdi. Hızal, "Anlık trafikteyim. Şehrimize ayırabileceğiniz müsait bir vaktinizde CittaSlow(!) İzmir'in trafiğine birlikte çıkalım, ne dersiniz? @tuncsoyer" diye sordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası