Ege Postası
Geri

Suriye'de Esed rejiminin ağır yaraladığı kediyi muhalifler tedavi etti

Suriye'de Esed rejimi güçlerine bağlı askerler tarafından bombardıman sonucu ağır yaralanan kedi, muhalifler tarafından tedavi edildi.Suriye’de (ÖSÖ) Özgür Suriye Ordusu’nun bulunduğu şehir ve mahalleleri havadan ve karadan uçaklarla...
Suriye'de Esed rejiminin ağır yaraladığı kediyi muhalifler tedavi etti
Haberler / Güncel
22 Mayıs 2013 Çarşamba 13:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriye'de Esed rejimi güçlerine bağlı askerler tarafından bombardıman sonucu ağır yaralanan kedi, muhalifler tarafından tedavi edildi.

Suriye’de (ÖSÖ) Özgür Suriye Ordusu’nun bulunduğu şehir ve mahalleleri havadan ve karadan uçaklarla adeta bombardıman yağmuruna tutarak ölüm kusan Esed rejimi askerleri, kadın, çocuk hayvan demeden önüne gelenleri acımasızca bombalıyor.

Suriye'de iki yılı aşkın süredir devam eden iç savaş ülkeyi harabeye çevirirken, bu savaşta insanlar kadar hayvanlar da savaşın acımasız kanlı yüzünden nasibini alıyor. Suriye’de Esed rejimi tarafından rastgele bombalanan bir binada yaralanan minik kedi, muhalifler tarafından tedavi edilerek bakıma alındı. Sağ ön ayağından ağır yara alan kedi, muhalifler tarafından tedavi ve pansuman edildikten sonra boynuna Özgür Suriye Ordusu’nun bağımsızlık ve bayrak renklerini temsil eden özgür Suriye kolyesi takıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası