Ege Postası
Geri

Suriyeli aktivistler: Humus'ta en az 18 Hizbullah askeri öldürüldü

Suriyeli aktivistler, Özgür Suriye Ordusu ile Esed'e bağlı güçler arasında çatışmaların sürdüğü Humus'ta en az 18 Hizbullah askerinin öldürüldüğünü belirtti. Suriye Yerel Devrim Komiteleri, Hizbullah'a bağlı güçlerin Humus'un...
Suriyeli aktivistler: Humus'ta en az 18 Hizbullah askeri öldürüldü
Haberler / Dünya
23 Nisan 2013 Salı 18:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Suriyeli aktivistler, Özgür Suriye Ordusu ile Esed'e bağlı güçler arasında çatışmaların sürdüğü Humus'ta en az 18 Hizbullah askerinin öldürüldüğünü belirtti.
Suriye Yerel Devrim Komiteleri, Hizbullah'a bağlı güçlerin Humus'un Kuseyr bölgesine yönelik saldırılarına devam ettiğini belirterek, özellikle Lübnan sınırındaki Rıdvaniye, Burhaniye, Ebu Huri, Sakarje, köylerinin kontrolünü ele geçirdiğini aktardı. Aktivistler, iki papazın kaçırılmasından da sorumlu tutukları Hizbullah askerleri ile süren çatışmalarda çok sayıda kişinin öldüğünü kaydetti.

Öte yandan muhalifler, Suriye'de öldürüldüğü iddia edilen Hizbullah askerinin Lübnan'da gerçekleştirilen cenaze töreni görüntüleri yayınladı. Görüntülerde Hizbullah bayrağına sarılı bir tabutun evden çıkarılması görülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası